Volg ons!

Wijnen en Likeur Curacao

SERVIR FRAIS, het smaakpapillen-walhalla van Curaçao, is gevestigd aan de Caracasbaaiweg 158C, naast Ask for Food (tegenover de Janwé kerk).
Servir Frais werd in 2001 gestart in Utrecht en is sinds 2007  gevestigd op Curaçao. Sinds december 2013 zijn wij gevestigd op de huidige centrale locatie met ruime parkeergelegenheid.


Laat u verrassen door ons schitterende assortiment wijnen uit diverse windstreken van de wereld. We hebben voor iedere smaak, maar zeker ook voor iedere portemonnee iets passends, of u nu voor één fles of een kelder vol komt. Ook voor (relatie-)geschenken, proeverijen en cursussen bent u bij ons aan het juiste adres.

Het assortiment van wijnhandel Servir Frais bestaat voor het grootste gedeelte uit Franse wijnen. Daarnaast verkopen wij wijnen uit alle toonaangevende wijnlanden ter wereld. Van Spanje tot Chili, van Portugal tot Nieuw Zeeland.

Servir Frais is o.a. exclusief importeur van het Bourgogne-huis Chanson Père & Fils en Bollinger Champagne.

Er is weer veel nieuwe voorraad binnen, o.a. de verrukkelijke Muscadets en Sancerres van Langlois – Château uit de Loire, de Pinots en Riesling van Schlumberger uit de Elzas en onze Italiaanse collectie van het huis “Zenato”.

Een kleine greep uit ons assortiment ►​Wat bieden wij? 

Particulieren: 
- Een ruim assortiment.
- Een goed en persoonlijk wijnadvies. 
- Regelmatige wijnproeverijen.

Bedrijven: 
- Speciale business to business voorwaarden.
- Levering aan kantoor.
- Relatiegeschenken.

Horeca:
- Het samenstellen van een uitgebalanceerd wijnassortiment dat past bij uw restaurant of lounge.
- Het redigeren van uw wijnkaart en wijnbeschrijvingen bij uw menu.
- Proeverijen voor u en uw medewerkers en speciaal advies aan de keukenbrigade! 


Graag tot ziens bij  Servir Frais!
Arie Pieter Imhoff

Wine , Red Light Wine , Red Med Wine,  Red Full Wine, White Light Wine, White Med Wine, White Full Wine, Rosè Wine, Port, Sherry & Dessert Wine, Sparkling Wine, Food, Cheese,  Meat, Salad, Poultry, Fish, Pasta, Pizza, Tapas, Dessert, Mood, Boat, Casual, Date, Dining, Formal, Friends, Gift, Good Talk, Party, Grapes, Black Muscat, Cabernet Franc, Carmenere, Corvina Veronese, Grenache Blanc, Grüner Veltliner, Malbec, Muscat, Pansa Blanca, Pedro Ximinez, Pinot Blanc, Pinot Gris, Prosecco, Riesling, Sangiovese, Tempranillo, Tinta Negra, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Cinsault, Gewürztraminer, Grenache, Merlot, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Syrah, Taste, herbs, Berries, Citrus, Dried fruits, Floral, Fruity, Full body, Nuts, Spices, Sweet

Proeverijen

Een alternatief avondje uit? Een personeelsuitje? (Familie-)bezoek uit Nederland? Jarig? Of zomaar, voor de gezelligheid, met een groep vrienden? Onze wijnproeverijen zijn geroemd. Vanaf 5 personen kunt u in ons proeflokaal terecht voor een avond wijnproeven, geheel naar uw wensen opgezet. Of u nu net komt kijken in de wereld van de wijn, of een ervaren wijndrinker bent, onze proeverijen zijn een onvergetelijke wijnsensatie. Voor grotere groepen maken we ook gebruik van de grote wijntafel in Restaurant Zest te Jan Thiel Beach, een toplocatie met dito uitzicht! U kunt kiezen uit proeverijen à NAF 75,00 p.p. of, wanneer u een voorkeur heeft voor een hoger niveau wijnen, à NAF 95,00 p.p. Uiteraard worden er bijpassende hapjes geserveerd.
Voor aanmelding of vragen kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Cursussen

De huisvinoloog van Servir Frais, Dorine van den Elzen, biedt wijncursussen op verschillende niveaus.
Zowel beginners als gevorderden en wijnprofessionals kunnen bij haar terecht voor een leerzame reis door het uitgestrekte wijnlandschap.
Voor aanmelding of vragen kunt u onderstaand formulier gebruiken.