Volg ons!

Curacao 42 : Appartementen en Studio's Curacao

 

 

Studio Flamingo

Op een schitterende, rustige locatie, verblijft u in studio 'Flamingo' gelegen in villawijk Cas Grandi, op Curaçao. Studio 'Flamingo' heeft volledige privacy en is zeer knus en stijvol ingericht. Het heeft een prive tarras met loungebanken. Het is een fraaie statige studio, net als de statige en fraaie vogel 'Flamingo'. De studio ligt wat minder goed op de wind en heeft geen uitzicht. Daarentegen wel 100% privacy! Verder is het belangrijk te melden dat deze studio direct aan het gemeenschappelijk zembad is gesitueerd waardoor u het gevoel zult ervaren te beschikken over een eigen groot prive zwembad! Flamingo beschikt over wifi waar u kostenloos gebruik van kunt maken. Badhandoeken en badlinnen zijn aanwezig en worden regelmatig verschoond. Tot slot is de tussentijdse schoonmaak bij de prijs inbegrepen.

Studio Warawara

Op een schitterende, rustige locatie met fantastisch uitzicht, verblijft u in een ruim opgezette studio welke is gelegen in villawijk Cas Grandi op Curaçao. De studio is hoog gelegen (20 meter boven straatniveau!) waardoor u een spectaculair uitzicht heeft over het Spaanse water en de Caribische zee! De studio is vernoemd naar de roofvogel `Warawara´. Deze roofvogel kan uren op grote hoogte rondvliegen om de onderliggende omgeving te observeren, op dezelfde manier zoals de studio u de mogelijkheid biedt om eindeloos van het uitzicht te genieten! Studio Warawara is in principe geschikt voor twee personen maar eventueel kan er een slaapkamer toegevoegd worden. De studio heeft een afzonderlijke grote badkamer. Vanuit het woongedeelte is de badkamer te bereiken. Buitenom is een ruim terras met loungeset aanwezig waar u heerlijk kunt relaxen. 

 

Appartement Suikerdiefje

Vanaf de eerste dag van het verblijf zal iedereen dit appartement als z´n eigen plekje ervaren en niets extra´s meer nodig hebben. Op het terras heeft u een fantastich weids uitzicht. Het ´gezellige´vogeltje: het ´Suikerdiefje´, is synoniem voor dit appartement en het geniet net als u van alle gezelligheid en knusheid. Suikerdiefje is opgezet in twee van elkaar gescheiden vertrekken. Het ene vertrek is ingericht als slaapkamer en het andere vertrek bevat een aparte leefunit met afzonderlijke keuken. In de leefunit kunt u heerlijk vanuit een comfortable fauteuil televisie kijken. De badkamer is achter de keuken gesitueerd. Beide vertrekken beschikken over een airco en de keuken en leefunit hebben daarnaast een extra plafond-waaier. Tussen beide vertrekken is een deels-overdekt terras met zitgelegenheid en ligbedden gecreeërd welke in verbinding staat met het terras van de slaapkamer.

Appartement Trupial​

Dit ruim opgezet appartement is gelegen in villawijk Cas Grandi op Curaçao en heeft een zeer ruim leefoppervlak van 165m2 met verschillende vlonders en zitgelegenheden! Het appartement is vernoemd naar de vogel ´Trupial´, kenmerkend door het opeisen van de weidse omgeving door zijn indrukwekkende gezang bij het gloren van de dag. De vogel houdt van ruimte net zoals wat dit appartement u te bieden heeft! Trupial is in principe geschikt voor twee personen maar eventueel zou er een extra persoon kunnen verblijven. Trupial is opgezet in twee van elkaar gescheiden vertrekken en ligt goed op de wind. Het ene vertrek is ingericht als slaapkamer met aansluitend de badkamer en toilet en het andere vertrek fungeert als woon/leef-keuken waar u  kunt koken maar ook heerlijk in een comfortabele fauteuil televisie kunt kijken. Beide vertrekken beschikken over een airco en de keuken heeft een extra plafond-waaier. Tussen beide vertrekken is een overdekt terras met zitgelegenheid gecreeërd welke in verbinding staat met het terras van de slaapkamer.

Appartement Pelikaan

Op een schitterende, rustige locatie met fantastisch uitzicht, verblijft u in een ruim opgezet appartment. Appartement is de grootste van de vijf accomodaties van Curacao42 gesitueerd in het midden van het resort. Uiteraard met volledige privacy! Appartement is eigenlijk niet een juiste benaming voor deze accomodatie. Het is meer een villa/woonhuis van alle gemakken voorzien. Pelikaan heeft twee slaapkamers en een grote woonkamer en keuken. Eventueel kan er een derde slaapkamer aan toegevoegd worden. U zult genieten van de ruimte en alle wat deze villa u te bieden heeft. Wij hebben de villa 'Pelikaan' genoemd omdat deze vogel groot en opvallend is. Pelikaan beschikt over wifi waar u kostenloos gebruik van kunt maken. Badhandoeken en badlinnen zijn aanwezig en worden regelmatig verschoond. Tot slot is de tussentijdse schoonmaak bij de prijs inbegrepen.

De omgeving
De wijk Cas Grandi ligt tegen een heuvel, aan de rand van het Spaanse water. Het Spaanse water is ideaal voor watersporten zoals zeilen, windsurfen, waterskieën en wakeboarden. Door de hoogte van deze wijk zijn de woningen verzekerd van een voortdurend fris windje. De meeste voorzieningen; winkels, restaurants en populaire stranden zoals Jan Thiel, Zanzibar en Papagayo beach club zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar. Naar Willemstad is het ongeveer 15 minuten rijden.​

De prijzen

De prijs per nacht bedraagt $79,- exclusief 7% logeerbelasting. Wij maken geen onderscheid of u alleen bent of met z´n tweeën. Voor een extra persoon vragen wij $7,50 per nacht. Eenmalige kosten zijn de reserveringskosten van $29,- en schoonmaakkosten $69,-. Het stroomverbruik van de airco wordt bijgehouden middels een meter waarbij het werkelijke verbruik wordt verrekend tegen het actuele tarief wat gemiddeld uitkomt op ongeveer $0,40 per kwh. Voor de duidelijkheid gaat het alleen om stroomverbruik van de airco('s). Al het overige stoomverbruik is bij de prijs inbegrepen. Bij normaal airco verbruik (s' nachts) zullen de kosten ongeveer op $2,00 per nacht uitkomen.

 

 

 

 

Voor reservering maken of beschikbaarheid vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Do you have questions? Please fill out the form below.
We will then contact you as soon as possible.
Would you direct contact you can call us.