Volg ons!

The Pearl of the Caribbean Curacao

The Pearl Curacao biedt u de keuze uit een volledig uitgeruste 2 of 3 kamer bungalow. U heeft al een heerlijke vakantie vanaf € 55, - per dag voor een 2- persoons bungalow. De 4-persoons bungalow, start bij € 65, - per dag.

Meer informatie/ Beschikbaarheid►
Waar een klein park groot in kan zijn. Ons zwembad bijvoorbeeld. U kunt niet alleen gratis een verfrissende duik nemen, maar ook de ligbedden staan kostenloos tot uw beschikking.

 

 

 

Het leven op Curaçao is bijzonder ontspannen mede daarom is het eiland de favoriete vakantie-bestemming van velen. Ontspannen dat is dan ook de beste omschrijving van de sfeer die wij nastreven in ons kleinschalige vakantiepark. U bent hier tenslotte om te genieten. Van Curaçao, de zon en van elkaar. Je gaat uiteraard naar Curaçao voor het lekkere weer. Maar als je ’s nachts wilt slapen kan die warmte ook wel vervelend zijn. Wij hebben appartementen met airco in de slaapkamer. Heerlijk om je appartement af te laten koelen én ook handig omdat muggen totaal niet van airco houden!

The Pearl of the Caribbean is een gezellig bungalowpark op de weg naar Sta. Catharina. Ook beheren we het villapark The Pearl dat naast het bungalowpark ligt. Het park bestaat al meer dan 20 jaar en wordt tegenwoordig beheerd door André en Janine. Bij ons is de klant koning en doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd mailen naar info@thepearlofthecaribbean.com of een berichtje achterlaten op onze Facebook pagina. Graag tot ziens op ons bungalow- en villapark!

 

The Pearl of the Caribbean Curacao