Volg ons!

AUTO CURACAO VERHUUR | BOOKING CARS CURACAO

 

 

Auto huren op Curacao

GEEN AANBETALING vereist! We brengen de auto naar uw locatie en we bieden ook GRATIS Airport pick-up. 

Booking Cars Curacao bedient klanten over heel Curaçao. Wij willen bekend zijn als een bedrijf dat een geweldige verhuurservice levert. 

NO DEPOSIT required! We bring the car to your location and we also offer Airport pick up/drop off FREE of charge.

Een vakantie op Curacao is al duur genoeg. Daarom willen wij het huren van een auto zo goedkoop mogelijk maken. Wij hanteren zeer scherpe tarieven, maar bieden daarvoor wel de nieuwste auto’s en de volle service die verwacht mag worden. Zelfs meer dan dat! Maar dan voor een voordelige huurauto! 

Uw huurauto wordt bij u voor de deur afgeleverd, want wat is er nu prettiger dan uw vakantie zorgeloos te beginnen en niet op pad te hoeven voor de door u gehuurde auto. Auto’s verhuren op het prachtige eiland Curaçao doen wij met een lach. En wij doen er alles aan om uw vakantie tot een zorgeloze super vakantie te maken!

Op Curaçao verhuren wij auto’s van het merk Hyundai van bouwjaar 2015 of nieuwer. Uw auto wordt gratis geleverd en weer opgehaald op het grootste gedeelte van Curacao. Wij werken vanuit Jan Thiel en zijn in Jan Thiel de goedkoopste aanbieder met nieuwe auto’s, verzekeringen inbegrepen en onze haal- en brengservice. Alle auto’s worden verhuurd inclusief de allrisk verzekering. Ook inzittenden zijn hierbij verzekerd , de auto is tegen diefstal verzekerd en een extra bestuurder is kosteloos meeverzekerd. Dit betekent dat de prijs die u ziet, de prijs is die u betaalt. Als u bij ons een auto huurt zijn er geen onvoorziene kosten. Boek uw auto direct online!

Verkeersregels op Curaçao

 

  • Het gebruik van veiligheidsgordels is verplicht op Curaçao
  • De snelheidslimiet binnen de bebouwde kom is 40 km/h
  • De snelheidslimiet buiten de bebouwde kom is 60 km/h tenzij anders aangegeven
  • Op T-splitsingen heeft het recht doorgaande verkeer voorrang
  • Rotondes hebben ieder hun eigen voorrangsregels, let goed op de verkeersborden en op het overige verkeer.
  • Bij regen zijn de wegen op Curaçao extreem glad, pas uw snelheid hier op aan
  • Weggebruikers kunnen onverwachts hard remmen, houd voldoende afstand van de auto voor u.
  • Laat niets achter in de auto, om zo diefstal te voorkomen
  • In geval van schade mag u de auto in geen enkel geval verplaatsen. U belt direct de verhuurder op en de Curaçao Road Service
  • Een tip van de verhuurder: ‘iedereen heeft voorrang, behalve jij’

 

NO DEPOSIT required! We bring the car to your location and we also offer Airport pick up/drop off FREE of charge.

GEEN AANBETALING nodig! We brengen de auto naar uw locatie en we bieden ook GRATIS Airport pick-up/drop off.

Wij streven ernaar om onze klanten de laagste tarieven te geven en hebben een uitgebreide asortiment van de nieuwste 2018-voertuigen, van compacte auto’s zoals Hyundai I10’s tot een Ford Transit 12-persoon bus. 

Boeking Via de Telefoon/ Whatsapp: +31 639682807 

Auto Huren CuracaoBoek gemakkelijk online en vul het contact formulier in voor uw Huurauto Curacao

Hier vindt u een overzicht van de auto’s welke wij u aan kunnen bieden. Allen economisch in verbruik. We bieden nieuwe auto’s voor elk budget. Wilt u om de kosten denken, maar wel zonder zorgen rondrijden, dan is de Hyundai Eon zeer geschikt voor u. De Hyundai Eon is handgeschakeld.

Uw huurauto wordt bij u voor de deur afgeleverd, want wat is er nu prettiger dan uw vakantie zorgeloos te beginnen en niet op pad te hoeven voor de door u gehuurde auto. Auto’s verhuren op het prachtige eiland Curaçao doen wij met een lach. En wij doen er alles aan om uw vakantie tot een zorgeloze super vakantie te maken!

Rijdt u liever met iets meer luxe dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de  Hyundai i10 of de Hyundai Grand i10. De Hyundai i10 hebben wij zowel handgeschakeld als automaat voor u. De Hyundai Grand i10 is automaat.

De Hyundai Accent hebben wij als automaat beschikbaar. Een ruime sedan met een krachtigere motor dan de andere auto’s. Een gezin van vijf past perfect in deze auto. Bent u een lange bestuurder, dan zal de Accent of de Grand i10 uw voorkeur hebben.

Nu kan het zo zijn dat u met een groter gezelschap bent en graag meerdere auto’s huurt. Of u wilt een of meerdere auto’s voor langere termijn huren. In dat geval is het verstandig even contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder om in uw wensen tegemoet te komen.

Zit de huurauto voor u er niet bij, ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u in dat geval ook aan een grotere auto helpen van een van onze collega verhuurders. Wij werken uitsluitend met betrouwbare en eerlijke bedrijven samen en zijn hierin zeer selectief. Naar de website ►